SØDE KARTOFLER & KOKOSMÆLK

 

Opskrift: Fløjlsblød suppe

SØDE KARTOFLER & KOKOSMÆLK

 

Ingredienser:

  • 800g søde kartofler
  • 250g gulerødder
  • 20cl. Kokosmælk
  • 1 stk. løg
  • 1 stk. terning grønsagsfond
  • 1 spsk. olivenolie
  • Havsalt
  • 1 bundt. koriander

 

Fremgangsmetode:

  1. Skræl løg, gulerødder og søde kartofler.
  2. Hak løg fint, skær gulerødder og søde kartofler i tern.
  3. Opvarm olie i en kasserolle, steg løg let (må ikke tage farve), ca. 5 min. Tilsæt gulerødder og søde kartofler. Rør i gryden og dæk med vand efter ca. 5 min. Tilsæt efterfølgende salt, peber, og terning i kasserollen.
  4. Lad det simre halvt tildækket - tjek efter ca. 25 min. ( Tip: de søde kartofler skal være møre - test med spidsen af en kniv).
  5. Tilsæt kokosmælk og blend med en stavblender til suppen bliver fløjlsglat.
  6. Smag til med salt
  7. Rens og hak koriander
  8. Servér

 

STAVBLENDERE


 


ANDRE KIGGEDE PÅ


Verdens bedste gryder | Matfer Bourgeat

Pearl porcelænskollektion