HØSTBRØD
Til professionelle
INGREDIENSER
- 2160 g. Økologisk Tipo 00
- 1500 g. Hvedesurdej
- 960 g. Bornholmsk øko. fuldkornsmel - stenkværnet
- 260 g. Rugkvældemel
- 160 g. Lys brødmalt
- 100 g. Fint salt
- 2700 g. Vand
- 10 g. Frisk gær
- 7850 g.Total delmængde
TEKNISKE DATA
- Dejtemperatur: 24 - 25*c
- Køretid 1.: 8 min. i 1 gear.
- Køretid 2.: 4 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
- Hviletid: 2 x 60 min.
- Sted: Platbeholder i bageriet
- Dejvægt: 780 g.
- Opslåning: Runde i rugsigtemel - kommes i runde hævekurve med klæde.
- Rasketid: 12 - 16 timer på køl.
- Indsætningstemp.: 280*c
- Damptilførsel: 10 sek.
- Bagetemp.: 235 - 240*c
- Bagetid: Ca. 40 min.
HØSTBRØD
Til private
INGREDIENSER
- 540 g. Økologisk Tipo 00
- 375 g. Hvedesurdej
- 240 g. Bornholmsk øko. fuldkornsmel - stenkværnet
- 65 g. Rugkvældemel
- 40 g. Lys brødmalt
- 25 g. Fint salt
- 675 g. Vand
- 3 g. Frisk gær
- 1963 g.Total delmængde
TEKNISKE DATA
- Dejtemperatur: 24 - 25*c
- Køretid 1.: 8 min. i 1 gear.
- Køretid 2.: 4 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
- Hviletid: 2 x 60 min.
- Sted: Platbeholder i bageriet
- Dejvægt: 780 g.
- Opslåning: Runde i rugsigtemel - kommes i runde hævekurve med klæde.
- Rasketid: 12 - 16 timer på køl.
- Indsætningstemp.: 280*c
- Damptilførsel: 10 sek.
- Bagetemp.: 235 - 240*c
- Bagetid: Ca. 40 min.