HØSTBRØD

Til professionelle

 

INGREDIENSER

  • 2160 g. Økologisk Tipo 00
  • 1500 g. Hvedesurdej
  • 960 g. Bornholmsk øko. fuldkornsmel - stenkværnet
  • 260 g. Rugkvældemel
  • 160 g. Lys brødmalt
  • 100 g. Fint salt
  • 2700 g. Vand
  • 10 g. Frisk gær
  • 7850 g.Total delmængde

 

TEKNISKE DATA

  • Dejtemperatur: 24 - 25*c
  • Køretid 1.: 8 min. i 1 gear.
  • Køretid 2.: 4 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
  • Hviletid: 2 x 60 min.
  • Sted: Platbeholder i bageriet
  • Dejvægt: 780 g.
  • Opslåning: Runde i rugsigtemel - kommes i runde hævekurve med klæde.
  • Rasketid: 12 - 16 timer på køl.
  • Indsætningstemp.: 280*c
  • Damptilførsel: 10 sek.
  • Bagetemp.: 235 - 240*c
  • Bagetid: Ca. 40 min.

HØSTBRØD

Til private

 

INGREDIENSER

  • 540 g. Økologisk Tipo 00
  • 375 g. Hvedesurdej
  • 240 g. Bornholmsk øko. fuldkornsmel - stenkværnet
  • 65 g. Rugkvældemel
  • 40 g. Lys brødmalt
  • 25 g. Fint salt
  • 675 g. Vand
  • 3 g. Frisk gær
  • 1963 g.Total delmængde

 

TEKNISKE DATA

  • Dejtemperatur: 24 - 25*c
  • Køretid 1.: 8 min. i 1 gear.
  • Køretid 2.: 4 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
  • Hviletid: 2 x 60 min.
  • Sted: Platbeholder i bageriet
  • Dejvægt: 780 g.
  • Opslåning: Runde i rugsigtemel - kommes i runde hævekurve med klæde.
  • Rasketid: 12 - 16 timer på køl.
  • Indsætningstemp.: 280*c
  • Damptilførsel: 10 sek.
  • Bagetemp.: 235 - 240*c
  • Bagetid: Ca. 40 min.