Is er lækkert - hjemmelavet is især! Flødeis, mælkeis, yoghurtis, parfait, softice, sorbet - konsistens og smag kan varieres i en uendelighed. I dag handler det om den is, der som ingen anden virker i varmen: hindbær sorbet. Vi præsenterer udstyret og giver dig opskriften.
Hjemmelavet sorbet er og bliver en fuldtræffer på en varm og solrig dag som i dag, men for at den kan være hjemmelavet kræver det naturligvis, at isen er lavet hjemme. En ismaskine er en super investering og vil med garanti glæde både store og små i husstanden. Vores mest populære er Nemox' Galatissimo og Lacors ismaskine.
Lækker is kræver en rigtig ismaskine med kompressor.
Nemox ProUP Denne Pro 1700 UP I-Green ismaskine fra Nemox er til dig, der ikke vil gå på kompromis med isens kvalitet! På kort tid kan kan du nemt lave is, softice, sorbet og frozen yoghurt. Med dens selvstændige kompressor og lynhurtige tilberedningstid på kun 15-20 minutter behøver du ikke at fryse ingredienserne på forhånd.
Lacors ismaskine har en lidt mindre kapacitet og egner sig derfor perfekt til den private hjem-is produktion. Ismaskinen producerer 1,4 liter fast is på 60 min. hvilket er tid nok til at stille serveringstallerknerne i fryseren inden servering og forberede toppings og andet lækkert pynt.
Al is er godt, men sorbet er altså bare en smule bedre, når en hedebølge en sjælden gang imellem ruller ind over vores ellers kølige land. Flødeis fungerer (som alle ved) året rundt - sorbet vinder i varmen. Vi har valgt en sorbet med hindbær, fordi hindbær? Hindbær er på en og samme tid søde og syrlige. Og vanvittigt forfriskende.
Husk at stille serveringstallerkenerne i fryseren inden servering. Godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser!