"Januar er lig med nytårsforsætter, men glem et øjeblik om slankekuren og løbeturen, for nu handler det om udstyret til den fedeste januar. Jovist, det er vigtigt at holde sig sund og rask, spise varieret, balanceret og gøre sit bedste for at blive en bedre udgave af sig selv, men det betyder ikke at fløden, smørret og kødet er fjenden. Alt med måde! Du får her vores opskrift på den italienske klassiker Cacio e Pepe."
...og lige netop derfor sætter vi fokus på udstyret, der virkelig forkæler smagsløgene, sætter slankekuren ud og gør januar lidt sjovere. Vi snakker hjemmelavet pasta og den italienske klassiker: Cacio e Pepe. Januar skal blive den fedeste måned. Cacio e Pepe er den nemmeste klassiker fra det italienske køkken og er en fantastisk simpel og lækker. Prøv kræfter med denne afhængighedsskabende ret, bestående af kun ganske få ingredienser. Det er næste umuligt at fejle med denne ret op og den kan tilberedes på 15-20 minutter. Med andre ord en sikker vinder.
(4 personer)
Ingredienser:
- 400 g spaghetti (Se hvordan du laver hjemmelavet her )
- 2 spsk. smør
- Friskkværnet sort peber
- 175 g friskrevet parmesanost (mix evt. med vesterhavsost eller pecorino)
- Kogevand fra pastaen (ca. 2 dl)
Sådan gør du: