BORNHOLMSK FULDKORN

Til professionelle

 

INGREDIENSER

  • 3500 g. Økologisk Tipo 00
  • 1500 g. Hvedesurdej
  • 1500 g. Bornholmsk øko. fuldkornsmel  -stenkværnet
  • 166 g. Fint salt
  • 3500 g. Vand
  • 10 g. Frisk gær
  • 10.176 g. Total delmængde

 

  • TEKNISKE DATA
    Dejtemperatur: 24 - 25*c
  • Køretid 1.: 4 min. i 1 gear. (dejen skal hvile i 60 min.)
  • Køretid 2.: 4 min. i 1 gear. (surdej tilsættes her)
  • Køretid 3.: 6 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
  • Hviletid: 2 x 60 min.
  • Sted: Platbeholder i bageriet
  • Dejvægt: 750 g.
  • Opslåning:  Runde i fin durum - kommes i runde hævekurve med klæde.
  • Rasketid: 12 - 16 timer på køl.
  • Indsætningstemp.: 280*c
  • Damptilførsel: 10 sek.
  • Bagetemp.: 235 - 240*c
  • Bagetid: Ca. 40 min.

NB! Ved første køretid er det kun meltyper og vand som tilsættes.

BORNHOLMSK FULDKORN

Til private

 

INGREDIENSER

  • 700 g. Økologisk Tipo 00
  • 300 g. Hvedesurdej
  • 300 g. Bornholmsk øko. fuldkornsmel  -stenkværnet
  • 34 g. Fint salt
  • 700 g. Vand
  • 2 g. Frisk gær
  • 2.036 g. Total delmængde

 

  • TEKNISKE DATA
    Dejtemperatur: 24 - 25*c
  • Køretid 1.: 4 min. i 1 gear. (dejen skal hvile i 60 min.)
  • Køretid 2.: 4 min. i 1 gear. (surdej tilsættes her)
  • Køretid 3.: 6 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
  • Hviletid: 2 x 60 min.
  • Sted: Platbeholder i bageriet
  • Dejvægt: 750 g.
  • Opslåning:  Runde i fin durum - kommes i runde hævekurve med klæde.
  • Rasketid: 12 - 16 timer på køl.
  • Indsætningstemp.: 280*c
  • Damptilførsel: 10 sek.
  • Bagetemp.: 235 - 240*c
  • Bagetid: Ca. 40 min.

NB! Ved første køretid er det kun meltyper og vand som tilsættes.