VI FEJRER 91 ÅRS FØDSELSDAG!
Det gør vi med over 1500 vilde tilbud
SE TILBUDENE HER
Sous vide bearnaisesauce opskrift
Bearnaise er ikke bare en sauce – det er en kunstform. Med sous vide-metoden løfter du nemt din bearnaise til gourmet-niveau hver eneste gang. Glem alt om at bekymre dig om temperaturen eller risikoen for, at saucen skiller; med denne enkle og sikre metode bliver resultatet altid perfekt cremet, fyldigt og uforglemmeligt lækkert. Her er hemmeligheden bag en hjemmelavet bearnaise, som du nemt kan tilpasse præcis efter din egen smag og dine ønsker.
Bearnaisesauce stammer oprindeligt fra Frankrig. Den blev opfundet i 1836 af kokken Jean-Louis Françoise Collinet i byen Saint-Germain-en-Laye nær Paris. Saucen er opkaldt efter regionen Béarn i det sydvestlige Frankrig, selvom den egentlig ikke har nogen direkte forbindelse til regionen. Bearnaisesauce er en klassisk sauce lavet af smør, æggeblommer, hvidvinseddike, skalotteløg, estragon og kørvel. Den blev hurtigt populær og er i dag kendt verden over som tilbehør til især kødretter.
0,5 dl Hjemmelavet Bearnaise essens
4 Pasteuriserede æggeblommer
350 Usaltet smør / klaret Smør
1 knivspids Salt
1 bundt Friske estragonblade ca. 10 g (gem lidt til pynt på toppen)
Denne essens er dit hemmelige våben i køkkenet – et perfekt udgangspunkt, som du let kan justere, indtil du rammer netop din favorit-bearnaise.