OPSKRIFT
Ingredienser
Mandler m/hvid chokolade og passionssmag
- 420 g. ristet mandler
- 580 g. hvid chokolade (smeltet)
- Frysetørret passionspulver (alt efter smag)
Mandler m/mørk chokolade og hindbærsmag
- 420 g. ristet mandler
- 580 g. mørk chokolade (57%) (smeltet)
- Frysetørret hindbærpulver (alt efter smag)
Mandler m/mælke chokolade og lakridssmag
- 420 g. ristet mandler
- 580 g. mælke chokolade (smeltet)
- Lakridspulver (alt efter smag)
Fremgangsmåde (fælles for alle tre)
- Anvend en glat halvkugle skål samt en plastik røreske.
- Mandlerne ristes ved 160 grader i ca. 15 min.
- Smelt chokoladen til ca. 43 grader.
- Hæld de afkølede mandler i skålen, tilsæt lidt af chokoladen og rør grundigt rundt.
- Tilsæt igen lidt chokolade og rør godt rundt i mandlerne. Chokoladen skal være hærdet før der tilsættes den næste mængde chokolade.
- Gentag førnævnte proces indtil der er ca. ¼ af chokoladen tilbage.
- Tilsæt den sidste mængde chokolade, hvorefter der straks tilsættes den overflade (smag) man ønsker og rør rundt indtil chokoladen hærder.
- Bemærk! Det er en lidt langsommelig proces som kræver tålmodighed
Mandlerne opbevares tørt og tillukket og ikke for varmt.