LEVAIN BRØD

Til professionelle

  • 3600 g. Økologisk Tipo 00
  • 1400 g. Hvedesurdej
  • 400 g. Stenkværnet rugmel el. økologisk rugmel
  • 120 g. Fint salt
  • 2600 g. Vand
  • 600 g. Ekstra vand*
  • 8720 g. Total delmængde

 

TEKNISKE DATA

  • Dejtemperatur 24 - 25*c
  • Køretid 1. 4 min. i 1 gear. (dejen skal hvile i 60 min. tildækket)
  • Køretid 2. 4 min. i 1 gear. (surdej tilsættes her)
  • Køretid 3. 6 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
  • Hviletid 2 x 60 min.
  • Sted Platbeholder i bageriet
  • Dejvægt 750 g.
  • Opslåning Aflange i fin durum - kommes i aflange hævekurve med klæde.
  • Rasketid 12 - 16 timer på køl.
  • Indsætningstemp. 280*c
  • Damptilførsel 10 sek.
  • Bagetemp. 235 - 240*c
  • Bagetid Ca. 40 min.

 

NB! Ekstra vand tilsættes lidt efter lidt i 2. gear.
Ved første køretid er det kun meltyper og vand som tilsættes.

LEVAIN BRØD

Til private

  • 720 g. Økologisk Tipo 00
  • 280 g. Hvedesurdej
  • 80 g. Stenkværnet rugmel el. økologisk rugmel
  • 24 g. Fint salt
  • 520 g. Vand
  • 120 g. Ekstra vand*
  • 1744 g. Total delmængde

 

TEKNISKE DATA

  • Dejtemperatur 24 - 25*c
  • Køretid 1. 4 min. i 1 gear. (dejen skal hvile i 60 min. tildækket)
  • Køretid 2. 4 min. i 1 gear. (surdej tilsættes her)
  • Køretid 3. 6 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
  • Hviletid 2 x 60 min.
  • Sted Platbeholder i bageriet
  • Dejvægt 750 g.
  • Opslåning Aflange i fin durum - kommes i aflange hævekurve med klæde.
  • Rasketid 12 - 16 timer på køl.
  • Indsætningstemp. 280*c
  • Damptilførsel 10 sek.
  • Bagetemp. 235 - 240*c
  • Bagetid Ca. 40 min.

 

NB! Ekstra vand tilsættes lidt efter lidt i 2. gear.
Ved første køretid er det kun meltyper og vand som tilsættes.