LEVAIN BRØD
Til professionelle
- 3600 g. Økologisk Tipo 00
- 1400 g. Hvedesurdej
- 400 g. Stenkværnet rugmel el. økologisk rugmel
- 120 g. Fint salt
- 2600 g. Vand
- 600 g. Ekstra vand*
- 8720 g. Total delmængde
TEKNISKE DATA
- Dejtemperatur 24 - 25*c
- Køretid 1. 4 min. i 1 gear. (dejen skal hvile i 60 min. tildækket)
- Køretid 2. 4 min. i 1 gear. (surdej tilsættes her)
- Køretid 3. 6 min. i 2 gear. (salt tilsættes de sidste 2 min.)
- Hviletid 2 x 60 min.
- Sted Platbeholder i bageriet
- Dejvægt 750 g.
- Opslåning Aflange i fin durum - kommes i aflange hævekurve med klæde.
- Rasketid 12 - 16 timer på køl.
- Indsætningstemp. 280*c
- Damptilførsel 10 sek.
- Bagetemp. 235 - 240*c
- Bagetid Ca. 40 min.
NB! Ekstra vand tilsættes lidt efter lidt i 2. gear.
Ved første køretid er det kun meltyper og vand som tilsættes.