Hos H.W. Larsen har vi slebet knive til de professionelle i en menneskealder. Det var faktisk netop som knivsliberi, at Henry Werner og Kirstine åbnede butikken og servicerede Kødbyens professionelle, helt tilbage i 1934.
Siden dengang er der sket meget med butikken, men meget er også forblevet det samme. Vi sliber stadigvæk knive for de professionelle og i dag opererer vi et fuldt professionelt og moderne knivsliberi med dygtige ansatte hvor kompetencer og kvalitet er i top. Noget ændrer sig aldrig – Vi elsker skarpt køkkenudstyr, og har en helt speciel forkærlighed for køkkenknive, som er vores hjertebarn.
Er knivens klinge ”chipset” efter for hårdt eller forkert brug, kan vi i langt de fleste tilfælde rette den op, så kniven kan bruges igen. Skulle klingen knække, er vi ofte i stand til at svejse den sammen igen.
For at gøre de nemt for dig, har vi 3 forskellige måde at du kan bestille en slibning hos os:
Vi sender dit/dine nyslebne redskaber retur til dig inden for 3 hverdage.
Aflever i Kødbyen eller i vores Outlet i Brøndby, og afhent igen 2 arbejdsdage senere, eller få slebet dine knive med det samme, mens du venter. Drop in-slibning udføres i vores værksted i Kødbyen. Du behøver ikke booke en tid, og vi giver kaffen mens du venter. Ønskes der slibning mens du venter, vil der dog blive pålagt et mindre gebyr.
Køb en knivæske og vi betaler fragten når du sende dine knive til slibning hos os. Vi afregner når dine knive er slebet pivskarpe, og så sender vi dem retur til dig igen.
Køb knivæske her |
Ps. Ved indsendelse af færre end 4 knive, betales 99,- inkl. moms i ekspeditionsgebyr.
Vi kan imødekomme alle behov, også avancerede specialopgaver. Vi er stolte af vores håndværk, men vi sætter din tilfredshed højest. Hvis du mod forventning ikke finder vores slibning eller service tilfredsstillende, så kontakt os endelig. Din feedback er vigtig for os, og vi garanterer naturligvis pengene tilbage, hvis du efter at have talt med os stadig ikke er tilfreds. Det manglede da bare.
Med mindre du er ekspert på området, så anbefaler vi dig, at du får os til at gøre det. Det kræver øvelse at slibe knive med den rigtige fingerfærdighed og finesse. Har du ikke helt styr på det, så risikerer du nemt at ødelægge dine knive. Vi er specialister i at slibe knive og ved præcis, hvordan det skal gøres. Vi garanterer dig, at vi ikke gør skade på dine knive, og at du får dem tilbage, som var de helt nye.
Vores knivnørder har rigtigt mange års erfaring og nørder hver dag med at optimere slibningen, og kan løse alle opgaver. Hvis du er usikker på, om vi kan klare opgaven for dig, så tøv ikke med at kontakte sliberiet.
Det koster intet at spørge. Længere nede her på siden kan den nysgerrige læse mere om de services, vi tilbyder, og flere grunde til hvorfor og hvordan du holder dine knive skarpe.
Når du har fået slebet dine knive helt skarpe hos os, så er der nogle ting, du selv kan gøre for at vedligeholde skarpheden.
Er du vant til at stå i køkkenet, så ved du også alt om, hvor meget det betyder med skarpe og velslebne knive. Det er langt fra en fornøjelse at arbejde med en sløv kniv, hvor du nærmest skal bruge alle dine kræfter for at skære en tomat over. Sløve knive kan desuden føre til uheld. Når du skal lægge store kræfter i at skære, er der en risiko for, at kniven glider fra dig, og pludselig har du skåret dig en dyb flænge i fingeren eller det, der er værre. Så selv om det kan lyde ulogisk, så er en skarp kniv faktisk vigtig for din egen sikkerhed.
Maden smager bedre, når du arbejder med skarpe knive, fordi saft og kraft bevares og ikke mases ud på skærebrættet. Derudover er madlavningen bare noget sjovere og noget nemmere med skarpe knive. Følelsen af en kniv der bare glider igennem grøntsagerne, helt uden at du behøver anstrenge dig, er simpelthen fantastisk. Det gør madlavningen til en sand nydelse.