Hos H.W. Larsen sætter vi det gode håndværk i højsædet. Det skinner igennem på vores sliberi, hvor vi sliber hundredvis af knive hver eneste dag. Det kræver en udtalt sans for detaljen og et perfekt håndelag at få selv det mest livstrætte stykke stål bragt til live igen.
At slibe en kniv består af 5 trin, som alle udgør en vigtig del af den perfekte, skarpe kniv.
Det er vigtigt, at alle vinkler og aftræk ligger inden for én grads nøjagtighed - det sikrer skarphed og styrke i æggen. Alle processer er baseret på en teknik, der nøje indlæres de første 3 år man arbejder som skærsliber.
Intet andet firma har en slibeteknik som hos H.W. Larsen - en teknik vores 4 slibere er stolte af at beherske, for det er nemlig svært at lære. Piv svært. Men når kniven er så skarp, at tomaterne tigger om at blive skåret igen, så føler man at det alle anstrengelserne værd!
Vi glæder os til at se dig og dine knive i H.W. Larsen!