DE SKARPESTE
KOMMER TIL NORGE!

- OG VI GLÆDER OS TIL AT SE SEBASTIAN OG TEAMET GIVE DEN MAX GAS I TRONDHEIM

Til Bocuse d’Or Europe den 19. og 20. marts 2024 vil Sebastian og Phillip have 5 timer til at producere 14 portioner med produkter fra Norge! De to hovedingredienser kokkene skal bruge er rensdyr og Aquavit! Rensdyrkød er meget typisk for den arktiske region og LINIE Aquavit er verdens mest berømte akvavit. Det vigtigste krydderi, kommen, er lokalt hentet på Inderøya i Trondheim-regionen.

Til fadretten er temaet norsk fisk og skaldyr. Fadretten skal inkludere to hovedelementer - skrei fra Lofoten og kammuslinger fra Frøya. Disse skal præsenteres i en eller to identiske stykker på fadet. Herudover skal der serveres to garniturer, baseret på grøntsagsingredienser og en yderligere med traditionel norsk tørfisk, lavet af lufttørret torsk.

At være Bocuse d’Or deltager kræver det bedste grej – og det sørger vi selvfølgelig for. Alt sammen. Både i træningskøkkenet og når teamet er i gang.

VI ELSKER AT SEBASTIAN OG PHILLIP BRUGER VORES RYUSEN HAMONO KNIVE.