Hold på hat og briller, for nu bliver det vildt. Vi har netop fået helt nye og bæredygtige vakuum-poser på lager. Med dem kan du tilberede dine Sous Vide-måltider med god samvittighed uden at tilføje til det stigende problem med plastik. Vores nyeste vakuumposer, ”Sustaina Pouch” er 100% fri for plastik og kan bruges i både til sugemodeller og kammer vakuumpakkere.
Disse poser kan modstå temperaturer op til 85C i op til 12 timer, og er derfor helt ideelle til din sous Vide tilberedning. (Min. Temperaturer er -25C og max. Temperaturer er 90C).
Poserne er produceret med en blanding af ris, kartofler, majs og en biobaseret klæbemiddel. De er fødevaregodkendt med flere certificeringer og er beregnet og designet til opbevaring af alle typer af madvarer, dog anbefales det ikke at opbevarer rene væsker.
Plastikforurening udgør en stigende risiko for miljøet, vores helbred og klimaet. Det er estimeret at 9,2 milliarder tons af plastik er produceret siden ”vidundermaterialets” opfindelse, heraf er 5 milliarder efterladt i nedgravninger eller i det fri. ca. 5 til 13 millioner tons er endt i havet.
Selvom forskningen er på sine tidlige stadier, er det stadig udbredt bekymring hos forskere verden, når det gælder mikroplastik og dens mindre slægtning nanoplastikken, som nu er at finde i alle led i fødekæden, for til sidste at finde vej til du og jeg.