En god kok har styr på sin skærerteknik. Hvis du bruger den rigtige teknik, når du snitter grøntsager, kan du både arbejde hurtigere, få et langt flottere resultater og så undgår du endda at skære dig i fingrene.
Se her, hvordan de professionelle kokke gør.
Slagterboderne 15
1716 København
<< Find vej her >>
Obs! Sliberiet lukker
kl.16:00 hver mandag.
Mandag til fredag
7:30 - 17.00
Lørdag
9:00 - 16.00
Søndag & Helligdage
Lukket
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
<< Find vej her >>
Mandag til fredag
8:00 - 17.00
Lørdag
Lukket
Søndag & Helligdage
Lukket
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
<< Find vej her >>
Mandag til fredag
8:00 - 16.00
Søndag & Helligdage
Lukket
CVR: 25044738
Telefon: 33 24 11 22