Kenneth Toft-Hansen er som bekendt den danske repræsentant ved dette års Bocuse d'Or. Den 11. juni skal han dyste mod andre mesterkokke fra hele Europa, men hvad tager han med sig i køkkenet ud over vilje og dygtighed? Få svaret her, hvor vi viser Kenneths Top 10 grej i køkkenet!
Til konkurrencebrug, og i det hele taget, giver den os superintenst smagende tomater på få timer. Vi bruger den også til at tørre fx skovmærke i. Urterne bevarer deres flotte grønne farver.
Den er handy at arbejde med og ligger godt i hånden. Jeg bruger den til brændte overflader og til at få væske ud af grøntsager… og til at grille jomfruhummere med, hvis jeg er for doven til at tænde grillen.
Den er bare uundværlig for konkurrencekokke. Vi arbejder helt ned i detaljen med små elementer som ærter og blomster. Så går det ikke at stå at rode med fingrene. Pincetten ses tit i lommen på kokkejakken i konkurrencekøkkenet.