Denne bog er blevet til som resultat af inspiration hentet fra et væld af kilder rundt om i verden.
Den ønsker at vise, at en burger ikke altid behøver at indeholde kød som hovedingrediens.
Faktisk lægger den stor vægt på grønne burgere, hvilket måske kan overraske de fleste.
Bogen byder på et væld af forslag til forskellige typer af burgere, herunder vegetariske, insektbaserede, fiske-, skaldyrs- og kødburgere, hver især ledsaget af fantasifulde fyld og tilbehør.
Alle opskrifter er enkle at følge og nemme at tilberede. Bogen rummer i alt 60 opskrifter på burgere samt 125 opskrifter på fyld og tilbehør.
Blandt de eksempler, der præsenteres i bogen, finder man: En rødbedeburger med peberrodscreme, syltede rødløg i hyldeblomstsaft og fetaost.
Steen er en uddannet kemiker og lærer, der underviser og afholder kurser rundt om i landet med sine populære arrangementer "Hotdog-Cirkus" og "Burger & Beaujolais".
Han er også en anerkendt madskribent og kogebogsforfatter, der har en særlig passion for mad fra Asien,
Mellemøsten og Sydamerika. Dette afspejler sig tydeligt i flere af hans velkendte kogebøger, herunder
"Verdens bedste hotdogs", "Grøn mad over alle grænser", "Lev stærkt", "Gå hjem og wok",
"Eksotisk mad" og "Verdens bedste burgere.
Brand | Muusmanns Forlag |
Type | Bog |
Stregkode | 5704837035307 |
Antal sider | 250 |
Forfatter | Steen Larsen |
Indbinding | Hard |
Sprog | Dansk |
Titel | Verdens bedste burgere |
871204_doc.pdf | 177.00 Kb |
Slagterboderne 15
1716 København
<< Find vej her >>
Obs! Sliberiet lukker
kl.16:00 hver mandag.
Mandag til fredag
7:30 - 17.00
Lørdag
9:00 - 16.00
Søndag & Helligdage
Lukket
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
<< Find vej her >>
Mandag til fredag
8:00 - 17.00
Lørdag
Lukket
Søndag & Helligdage
Lukket
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
<< Find vej her >>
Mandag til fredag
8:00 - 16.00
Søndag & Helligdage
Lukket
CVR: 25044738
Telefon: 33 24 11 22