Bog Vegansk gastro yoga
Bogen henvender sig til alle, der søger inspiration til kærlig kost, mindful madlavning og tips til at udfolde sig i det veganske køkken.
Den indeholder lettilgængelige opskrifter på en bred vifte af små fristelser, forretter, hovedretter, desserter, lækkert tilbehør og brød,
alt sammen skabt af de bedste ingredienser fra den grønne verden og endda uden brug af mel og gluten.
Ud over opskrifter på velsmagende veganske retter, præsenteres læseren også for nogle af yogavidenskabens metoder til at opnå velvære og øget energi.
Begge aspekter er nøglen til at blive en bevidst forbruger og skabe bæredygtige kostvaner, der gavner både en selv og andre.
Bogen indeholder også øvelser til mindful madlavning og en introduktion til ayurveda, som er en sundhedsvidenskab med rødder i den vediske kultur.
Ved at kombinere gastronomi med spirituel praksis gør bogen madlavning til en fornøjelse, hvor du kan skabe lækre måltider
til både madpakken og en hurtig aftensmad, samt til overdådige gourmetoplevelser i dit eget hjemmekøkken.
Formålet er at gøre det nemmere for flere mennesker at omfavne den veganske livsstil uden følelsen af at mangle noget - i stedet bliver hvert måltid en berigende oplevelse på flere niveauer.
Vegansk Gastro Yoga viser også, hvordan måltidet kan blive en central del af bæredygtige principper, der kan opfylde både kroppens og verdens ernæringsbehov på nye og innovative måder.
For eksempel støtter salget af bogen Chimalaya Charity, en organisation der hjælper økonomisk trængte børn i
Nepal med at få en god start i livet, og dermed undgå de mange konsekvenser og bivirkninger af fejlernæring.
Forfatter:
Catherine Daverne, en udlært kok fra det anerkendte Kong Hans Kælder og med erfaring fra forskellige Michelin-restauranter i både London og København i begyndelsen af 1990'erne.
Ud over sin kulinariske baggrund har hun gennemført flere kropsterapeutiske uddannelser og har en langvarig praksis inden for spirituel udvikling.
Hendes passion drejer sig om at fremme en grønnere livsstil, mindske stress og fremme en balance mellem fysisk og mental sundhed.
Som forfatter af kogebøger inspirerer hun til plantebaserede måltider og fremmer mindful madlavning med fokus på 'mindfoodness'.
Som forskningsunderviser inden for meditation og mindfulness deler hun værdifulde værktøjer til mental sundhed inden for det konventionelle sundhedssystem.
Og som sjælsrejseguide hjælper hun enkeltpersoner med at finde dybere ro, nærvær og personlig frihed.
Ud over denne bog har Catherine også udgivet kogebøgerne ""Kærlig køkkenkarma"" og ""Vegansk Gastroyoga.