Bog På Glas og Flasker
Måske havde du en bedstemor eller oldemor, der var dygtig til at sylte. Desværre glemte mange af os at spørge ind til deres opskrifter og teknikker.
Så hvordan sylter man egentlig? Heldigvis er syltning blevet populært igen, og det er faktisk meget nemmere, end du måske tror.
Denne bog giver dig kyndig vejledning og masser af inspiration til at sylte, lave saft og snaps.
Med blot nogle få grundlæggende principper og nogle enkle redskaber ved hånden kan du snart begynde at lave lækre hjemmelavede produkter, der langt overgår det, du kan købe i butikkerne.
Bogen følger årets gang og præsenterer en opskrift for hver uge baseret på de sæsonens bedste råvarer
– uanset om du køber dem i din lokale butik, på markedet eller måske plukker dem selv i skoven.
Tanken er at gemme de gode smage fra nu til senere nydelse.
Ud over de mange smagsoplevelser indeholder bogen også gode historier, som du kan dele med dem, du senere deler dine hjemmelavede lækkerier med.
Disse historier kan både opstå under dit eget sylteeventyr og præsenteres som optakt til de mange opskrifter.
Det er en uformel og lettilgængelig bog, der henvender sig til alle, der elsker autentisk madlavning!
Forfatter:
André Spange Nabulsi er opvokset i et hjem, hvor køkkenet var hjertet af huset, omgivet af duften af madlavning og lyden af kogegrej.
Gik ind i kokkeverdenen og begyndte sin læretid som kok på Restaurant Salt, beliggende på Hotel Admiral i København, og
blev færdiguddannet i 2007.
Har arbejdet på adskillige fine restauranter i både København og Nordsjælland. I 2011 åbnede André sin egen café i Helsingør
ved navn ""Cafe André,"" som især blev kendt for sine lækre kager.
Når André befinder sig i køkkenet, bringer han en teoretisk tilgang til sit arbejde, hvor han kombinerer respekten for det
klassiske med en interesse for moderne gastronomi.