Bog Kål
Den populære bestsellerbog ""KÅL"" er blevet opdateret med 10 helt nye opskrifter i denne nyeste udgave.
Kål er en ofte overset superfood. Det er en af de sundeste grøntsager til rådighed, og den dyrkes ofte lokalt.
Udover dens sunde egenskaber er kål også økonomisk og langtidsholdbar, og den tilføjer smuk farve og sprødhed til retterne.
Kål har været en central del af den nordiske kost siden vikingetiden og har haft afgørende betydning for vores forfædres sundhed.
Forskning har vist, at kål er rig på vitaminer og sundhedsfordelagtige stoffer,
som er effektive til at beskytte mod livsstilssygdomme og forskellige former for kræft.
Derfor er det en god idé at inkludere mere kål i vores kost. I bogen finder du Mette Mølbaks bedste kålopskrifter,
og i denne opdaterede udgave får du også 10 nye vegetariske retter med kål.
Bogen hylder de gastronomiske muligheder, som kål bringer med sig, og den vil helt sikkert kunne overbevise selv den største skeptiker om at elske kål.
Forfatter:
"Mette Mølbak, der i mange år har arbejdet som madredaktør for Politiken og tidligere for ALT for damerne,
har dedikeret en betydelig del af sin karriere til at udforske og fremme brugen af kål i køkkenet.
Dette engagement har ført til udgivelsen af to bøger om kål, hvor hun deler hendes ekspertise og lidenskab for denne alsidige grøntsag.
Mette Mølbak brænder for madlavning og ernæring, og hun deler sin viden gennem opskrifter, artikler og bøger.
Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet for flere betydningsfulde livsstilsmedier.