Udover at være god til at mørne og udjævne kød, er en kødhammer et smart redskab til at bearbejde mange hårde ingredienser, hvis du fx står og skal bruge knuste bolsjer eller nødder. Det er en god ide at bruge kødhammeren sammen med et tykt skærebræt, der kan tage stødene fra hammeren.
Husk altid at bruge en kødhammer med lidt finesse. Mere og hårdere er ikke nødvendigvis bedre, og hvis man hamrer løs for fuld skrue, risikerer man at ødelægge kødet. Det er kun de seje dele, der har brug for at slås mørere - og resultatet skal jo ikke blive flænset og tørt, men et stort og stadig saftigt stykke kød.
Har du spørgsmål om et køb?
Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.
Kontakt kundeservice her >>
Ekstra lang returret
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.