Hvis du spørger dig selv, om du har brug for en bøfformer, så er du ikke alene. Man skulle tro, det er lige så nemt at forme en burger eller hakkebøf i hånden. Til man tænker sig om! Dit behov for en bøfformer kommer en del an på, hvor ofte du laver bøffer af hakket kød eller vegetarisk fars, fx burgers, og hvor mange personer der får glæde af dine anstrengelser. Med en bøfformer kan du nemlig speede arbejdet ret gevaldigt op. Desuden får du en renere opgave med at håndtere kødet eller farsen.
Mange foretrækker også at bruge en bøfformer for det flotte og klassiske resultats skyld. Med en bøfformer får du bøffer, der ser ens ud og har en helt jævn kant, plus at du kan få de klassiske riller i dine burgers. Det ser altid godt ud, og særlig når du laver dine burgers på grillen. Når du bruger hænderne til at forme dine bøffer og burgers, bliver de - i hvert fald hvis de er lavet af hakket kød - nemt for tykke og runde. Med en bøfformer er det nemmere at bestemme, hvor tykke de skal være - hele vejen fra midten til kanten. Desuden holder bøfferne bedre formen på panden eller grillen.
Uanset om du laver burgers af hakket kød eller et mere miljøvenligt alternativ som fisk eller vegetarisk fars på fx sojabønner eller svampe, så opnår du gode resultater med en bøfformer.
Der er også mange, der er sprunget på den amerikanske trend med fyldte burgers, og det er relativt svært at lykkes med rigtig flotte, fyldte burgers uden en bøfformer. Resultatet bliver nemt noget kaotisk, og du risikerer lækkende burgers på panden.
Heldigvis er det omvendt nemt, når du har en bøfformer. Du får naturligvis nemt en noget tykkere burger og skal derfor muligvis bruge lidt mindre kød eller fars end normalt. For at lave fyldte burgers presser du ca. halvdelen af fx oksekødet med bøfformeren, lægger fyldet ind i midten - det kan fx være ost, bacon, jalapenos, eller hvad end du har lyst til at prøve - lægger resten af kødet over og former så hele balladen med bøfformeren.
Husk, at du skal have mellemlægspapir hjemme til at lægge mellem de rå burgers eller bøffer, når du laver mad til flere personer, særlig hvis det skal ske ved grillen. Det gør arbejdet nemmere. Et andet fif er at lægge mellemlægspapir ind i bøfformeren, mens du former. Så det bliver supernemt og hurtigt at få burgerne eller bøfferne ud.
Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.
Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.
Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>