Tojiro Vinkelguide, sort, keramik på siden
Når man sliber i hånden, er det vigtigt at være yderst opmærksom på slibevinklen. Du skal kende vinklen, og denne vinkel skal holdes meget konsekvent gennem hele processen. Ved at bruge en vinkelguide kan du minimere faren for at skade dine knive, når du selv sliber.
Første skridt i slibeprocessen er, at du fugter slibestenen ved at lægge den i en skål med vand – minimum en halv time før brug. Visse typer af sten kan også med fordel lægges i blød i hvid, syrefri olie - det afhænger af knivtypen, stenen og ens egne præferencer. Dernæst sætter du vinkelguiden fast på knivbladets ryg, sådan at kniven forhindres fra at få en for stejl slibevinkel.
Innovativ vinkelholder til slibning, der kan fastgøres til forskellige størrelser af knive.
Højtpræcis japansk keramik er anvendt, modstandsdygtig over for slid og bevarer den korrekte vinkel længere.
Spørg os om slibning
Hos H.W. Larsen har vi over 85 års brancheerfaring med at levere knivskarpt køkkenudstyr til private og professionelle. Vi ved derfor udmærket, hvor vigtigt velslebne knivblade er for at sikre et velfungerende køkken og mindske dumme knivskader pga. sløvt udstyr.
Med gode redskaber som vores slibesten og tilbehør har du mulighed for at genopfriske dine knive selv. Er du ikke 100 % tryg ved at anvende en slibesten selv, så giver vi dig gerne en hjælpende hånd med at udføre korrekt og optimal slibning af dit køkkenudstyr. Vi elsker nemlig skarpe knive og vil gerne sørge for, at dit udstyr fremstår så velslebent som muligt.
Kontakt værkstedet her >>
Alternativt kan du lade os slibe dine knive for dig. Så er du sikker på, at det bliver gjort præcist og professionelt. Læs mere om professionel slibning her >>