Det lange, kraftige blad på denne kniv fra F. Dick skærer med lethed gennem de hårdeste oste - og de dobbelte skæfter betyder, at du både kan bruge kniven til at dele et større stykke ost i mindre dele og til at skære præcise stykker af rigtig hårde oste som Parmesan, Pecorino, lagret Primadonna og Gruyère.
Luftskæret på knivbladet bevirker, at osten næsten ikke rører ved knivbladets sider. På den måde kan den skarpe kniv glide gennem osten med den mindste mulige anstrengelse fra din side.
Værd at vide om din nye kniv
Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>
Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.
Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.