Tojiro Pro Brødkniv 24 cm , 63 lag
Skæftet i denne serie er Tojiros specielle ECO-handles som er specialudviklet for at skåne naturen og beholde træets egenskaber.Alle Tojiros knive med 37 lag og 63 lag stål er damascerede. Det vil sige, at klingen består af mange lag stål, der er smedet sammen ved hjælp af en meget krævende teknik, som i dag næsten kun ses på japanske knive – nemlig damascering. Metoden blev opfundet i Damskus i det 4. århundrede som en metode til at styrke sværdklinger inden for kamp og bruges altså den dag i dag til at fremstille en klinge, der på en gang er både meget hård og meget smidig. Lige som det kendes fra de frygtindgydende samurai sværd.Japanske knive, der er så hårde som Tojiros skal benyttes med omhu, da ben, hårde emner og tab på gulvet forårsager at æggen "chipser". Vi anbefaler gerne en anden kniv, hvis du skal bruge en til grove opgaver.