Tojiro Steakkniv FD-1000 med Damaskusblad, og Ibenholtskæfte
Du skal kunne mærke en betydelig forskel, når du sætter dig til bords med steakbestik i stedet for en almindelig kniv og gaffel. Kniven skal skære gennem kødet med en overraskende lethed, uanset om der ligger en bøf eller en pølse på din tallerken. Derfor giver det godt mening at gå efter den høje kvalitet, der - hvis du passer godt på bestikket - bliver ved med at glæde dig i mange år fremover.
Giv kniven længere levetid
Det er synd og skam, hvis dit nye, flotte bestik bliver ødelagt i utide pga. forkert håndtering. Skyl derfor gerne kniven direkte efter brug - rådet gælder særlig, når den er blevet brugt til syreholdig mad, som fx sennep, ketchup og mayonnaise. Læg dog helst ikke bestik i blød forud for en opvask, da du så risikerer rustdannelse på bestikkets metal.
Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.
Værd at vide om din nye kniv
Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>
Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.