Din genvej til pivskarpe knive

Det har aldrig været nemmere at holde sine knive pivskarpe, for lige nu betaler vi fragten når du sender dine knive til slibning - og efter et kort ophold i vores professionelle sliberi, vender dine knive tilbage skærelystne og kampklare. Inden du sender dine knive til os skal vi blot bede dig om at gøre nedenstående:

  1. Klargør slibesedlen - Se sedlen her
    • Print og udfyld slibesedlen
    • Pak dine knive forsvarligt i en kasse
    • Vedlæg slibesedlen sammen med knivene
  2. Gratis* fragtlabel
    • Klik på knappen
    • Udfyld formularen
    • Du modtager en QR kode på email
    • Aflever pakken i en GLS pakkeshop og vis QR-koden

 

Ps. Har du ikke mulighed for at printe en slibeseddel, er du velkommen til at skrive en seddel i hånden, og sende den sammen med knivene

Sådan betaler du for din slibning

Du modtager en forfaktura for slibning med betalingslink via den mail du har oplyst på slibesedlen.
(BEMÆRK, du skal ikke bestille selve slibningen via webshop)

Vi sender knivene afsted til dig når betalingen er registeret i vores system.

 

*Bemærk at ved slibning af under 4 knive vil der blive opkrævet et gebyr på 99 kroner inkl. moms.


Danmarks ældste knivsliberi - H.W.Larsen

Hos H.W. Larsen har vi slebet knive til de professionelle i en menneskealder. Det var faktisk netop som knivsliberi, at Henry Werner og Kirstine åbnede butikken og servicerede Kødbyens professionelle, helt tilbage i 1934.

Siden dengang er der sket meget med butikken, men meget er også forblevet det samme. Vi sliber stadigvæk knive for de professionelle og i dag opererer vi et fuldt professionelt og moderne knivsliberi med dygtige ansatte hvor kompetencer og kvalitet er i top.

Noget ændrer sig aldrig – Vi elsker skarpt køkkenudstyr, og har en helt speciel forkærlighed for køkkenknive, som er vores hjertebarn.

 


Mangler du en knivæske til transporten?

SLIBNING
Læs mere & bestil keramisk slibning
VÅDSLIBNING
Læs mere & bestil vådslibning
VI SLIBER ALT
Sakse, mandolinknive, grillskær, rundknive, kødhakker m.m.:
GØR DET SELV
Værkstedet deler ud af deres viden