Rygning af madvarer er en konserveringsmetode med mange år på nakken. Hvor man historisk røg mad for at få den til at holde i længere tid, gør man det i dag mest for at opnå den lækre smag. En røgovn kan betragtes som en lavt tempereret ovn med røgsmag som en ekstra dimension.
Hvis I vil kunne langtidsryge maden, så smagene virkelig trænger ind på dybet i råvarerne, vil en af vores røgovne fra Bradley være et godt valg. Bradley Smokers giver en ren, røget smag uden bismage. Og mens mange andre røgovne kræver meget opsyn med processen undervejs, gør Bradleys ovne arbejdet for jer og producerer automatisk og stabilt en ren røg i op til 9 timer uden at skulle overvåges.
Bradleys digitale røgovne klarer både kold- og varmrygning, og ovnene laver et virkelig udmærket arbejde, når det kommer til koldrygning, takket være den kontrollerede måde røgen bliver udviklet på. Ovnene sælges komplette med den tilhørende røggenerator. Briketterne brænder inde i generatoren i 20 minutter, uden at temperaturen varierer, for at fjerne gas, syre og harpiks, der dannes ved høje temperaturer og kan forurene røgsmagen. Vi anbefaler, at man bruger en koldrygningsadapter ved koldrygning.
Briketterne bliver brændt liggende på et elektrisk element, og ved varmrygning bliver varmen genereret af dette element til forskel fra processen ved koldrygning. Når I køber en digital model, bliver temperaturen kontrolleret på det programmerbare panel, der er placeret på røggeneratoren.
Det digitale display giver total kontrol over rygningen med kontrol af tre forskellige parametre:
Røgovnens temperatur: Angiv den temperatur, ovnen skal opnå, så vil røgovnen stræbe efter den ønskede temperatur. Desuden viser displayet ovnens reelle temperatur.
Røgovnens tilberedningstid: Angiv den tilberedningstid, røgovnen skal holde varmen i. Når tiden er gået, bliver varmeelementet slukket.
Røgdistributionens tid: Angiv den tid, røggeneratoren skal generere røg i, der kan være den samme eller en anden tid som den angivne tilberedningstid.
Vores 4-rackmodel har fire riste og som standard en volumen på 76 liter. Hvis I har brug for større kapacitet, tilbyder vi også 6-rackmodellen med en kapacitet på 108 liter.
Er en røgovn for stor til jeres køkken eller behov, så tilbyder vi også røgpistoler og tilbehør til disse >>
Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.
Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.
Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>