Det kraftfulde blad på denne kniv fra F. Dick skærer med lethed gennem hårde oste, som fx Parmesan, Vesterhavsost og Primadonna. Bladet er tykt, stærkt og stabilt, så du nemt kan skære stykker af hårde og mellemhårde oste, uden risiko for at kniven glider undervejs.
Hvis du vil have maksimal smag ud af din ost, så husk at lade kniven – og osten - gøre jobbet. Mange hårde oste har proteinkrystaller, der sprækker, hvis osten får lov til at sprække, hvor den gør det naturligt. Tving derfor ikke kniven gennem osten, men brug den til at lade osten sprække naturligt, når du fører kniven gennem den.
Værd at vide om din nye kniv
Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>
Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.
Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.