Stegepander
Vi har stegepander, der passer til alle forskellige typer af komfurer og kogeplader - samt pander, der fungerer til dem allesammen. Læs mere om pander nederst på denne side.
Popularitet
Pande Non-stick 4 lag 28 cm bund 23 cm
Spar 30%
665128
Før DKK 423,75
DKK 296,63 / stk inkl. moms
DKK 237,30 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 32 cm bund 26 cm
Spar 30%
665132
Før DKK 523,75
DKK 366,63 / stk inkl. moms
DKK 293,30 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 24 cm bund 19 cm
Spar 34%
665124
Før DKK 399,00
DKK 261,63 / stk inkl. moms
DKK 209,30 ekskl. moms
Pande 28 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 30%
665228
Før DKK 873,75
DKK 611,63 / stk inkl. moms
DKK 489,30 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 20 cm bund 16 cm
Spar 34%
665120
Før DKK 329,00
DKK 217,88 / stk inkl. moms
DKK 174,30 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 40 cm bund 33 cm
Spar 30%
665140
Før DKK 798,75
DKK 559,13 / stk inkl. moms
DKK 447,30 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 36 cm bund 29 cm
Spar 30%
665136
Før DKK 686,25
DKK 480,38 / stk inkl. moms
DKK 384,30 ekskl. moms
Pande 32 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 30%
665232
Før DKK 1.036,25
DKK 725,38 / stk inkl. moms
DKK 580,30 ekskl. moms
Pande 24 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 30%
665224
Før DKK 811,25
DKK 567,88 / stk inkl. moms
DKK 454,30 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 28 cm Bund 22 cm
Spar 34%
678528
Før DKK 999,00
DKK 655,38 / stk inkl. moms
DKK 524,30 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 16 cm bund 12 cm
Spar 36%
665116
Før DKK 299,00
DKK 191,63 / stk inkl. moms
DKK 153,30 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 20 cm Bund 16 cm
Spar 35%
678520
Før DKK 729,00
DKK 471,63 / stk inkl. moms
DKK 377,30 ekskl. moms
Pande rustfri induktion 24 cm
Spar 35%
685024
Før DKK 1.129,00
DKK 734,13 / stk inkl. moms
DKK 587,30 ekskl. moms
Fiskepande Non Stick Oval 40 cm.
Spar 30%
667140
Før DKK 1.229,00
DKK 860,30 / stk inkl. moms
DKK 688,24 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 32 cm Bund 24 cm
Spar 33%
678532
Før DKK 1.173,74
DKK 786,63 / stk inkl. moms
DKK 629,30 ekskl. moms
Pande rustfri induktion 20 cm
Spar 35%
685020
Før DKK 1.069,00
DKK 699,13 / stk inkl. moms
DKK 559,30 ekskl. moms
Tradition pande non-stick
Spar 34%
669420_master
Før DKK 1.299,00
Fra DKK 856,63 inkl. moms
DKK 685,30 ekskl. moms
Pande Non-stick 20 cm, Induktion - Håndtag i rustfrit stål
Spar 34%
668520
Før DKK 949,00
DKK 629,13 / stk inkl. moms
DKK 503,30 ekskl. moms
Pandekagepande Non Stick 28 cm
Spar 30%
666128
Før DKK 373,75
DKK 261,63 / stk inkl. moms
DKK 209,30 ekskl. moms
Pandekagepande keramisk Ø28 cm
Spar 30%
666228
Før DKK 861,25
DKK 602,88 / stk inkl. moms
DKK 482,30 ekskl. moms
Pande rustfri induktion 32 cm
Spar 36%
685032
Før DKK 1.849,00
DKK 1.180,38 / stk inkl. moms
DKK 944,30 ekskl. moms
Blinispande 12 cm m. non-stickbelægning
Spar 35%
665612
Før DKK 269,00
DKK 174,13 / stk inkl. moms
DKK 139,30 ekskl. moms
Pandekagepande Non Stick 25 cm
Spar 33%
666125
Før DKK 349,00
DKK 235,38 / stk inkl. moms
DKK 188,30 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 24 cm Bund 18 cm
Spar 34%
678524
Før DKK 833,73
DKK 550,38 / stk inkl. moms
DKK 440,30 ekskl. moms
Pande Non-stick Induktion 28 cm - Håndtag i rustfrit stål
Spar 34%
668528
Før DKK 1.399,00
DKK 917,88 / stk inkl. moms
DKK 734,30 ekskl. moms
Pande 20 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 30%
665220
Før DKK 736,25
DKK 515,38 / stk inkl. moms
DKK 412,30 ekskl. moms
Pande Non-stick Induktion 24 cm - Håndtag i rustfrit stål
Spar 33%
668524
Før DKK 1.099,00
DKK 734,13 / stk inkl. moms
DKK 587,30 ekskl. moms
Pande rustfri induktion 28 cm
Spar 36%
685028
Før DKK 1.499,00
DKK 961,63 / stk inkl. moms
DKK 769,30 ekskl. moms
Pande Non-stick Induktion 32 cm - Håndtag i rustfrit stål
Spar 35%
668532
Før DKK 1.549,00
DKK 1.005,38 / stk inkl. moms
DKK 804,30 ekskl. moms
Viser 1 til 29 af 29

Stegepande - hvilken er perfekt til dig?

Da stegepander bliver brugt til alt fra at stege kød og svitse grøntsager til at lave pandekager eller omeletter, er der forholdsvis mange krav til stegepanden, der skal gøre det godt. Den skal være nem at bruge, kunne bruges til den mad, netop du laver, og så skal maden ikke nemt brænde på. Derudover gør det jo ikke noget, hvis den er nem at gøre ren.

Men hvilken stegepande skal du så vælge? Bliv klogere på fordele og ulemper ved de forskellige typer af stegepander her.

Typer af stegepander

Jernpande

En jernpande er rigtig god til kød, fisk, omelet og pandekager og giver råvaren en smuk stegeoverflade. Desuden er jernpanden magnetisk og fungerer på alle komfurer, inklusive induktionskomfurer.

Jernpander tåler ikke rengøring med sulfo eller opvask i maskine - da den har det bedst i fedtet tilstand. Hold panden smurt ind i neutral olie, når du ikke bruger den.

Vejledning til at få øverste beskyttende lag af jernpander:

  1. Læg panden i blød i det varmeste vand fra hanen (må ikke være kogende).
  2. Skur med skurenylon, til øverste lag er væk (kræver godt med knofedt).
  3. Tør panden af, og stil den på komfuret.
  4. Skræl en kartoffel, og hæld olie, salt og kartoffelskræl på panden og lad stege på høj varme til kartoffelskrællen er blevet gylden (ca. 15 min.).
  5. Lad panden køle lidt ned, og vask den så af.
  6. Stil panden på blusset igen, denne gang på middelvarme med nogle dråber olie i ca. 10 min.
  7. Tør panden af med papir, der ikke er alt for sugende, og lad panden køle ned. Panden er nu klar til brug.

Slip let-pander

Den traditionelle slip let-pande

Den traditionelle non-stick-pande har en belægning enten af anodiseret aluminium eller teflon-materialer, der gør, at maden har sværere ved at brænde på. Den er således også yderst nem at gøre ren og er et oplagt valg i køkkenet, hvor det skal være nemt og praktisk. Denne type pande tåler ikke metalredskaber. Til gengæld kan du anvende panden næsten helt uden fedt.

Den keramiske slip let-pande

Stegepander med keramisk non-stick-belægning adskiller sig fra pander med fx teflonbelægning. Forskellen på den keramiske pande og stegepander med fx teflonbelægning er, at den keramiske stegepande udelukkende har en keramisk belægning. Belægningen er meget hård, og keramiske pander tåler derfor i højere grad end de traditionelle slip let-pander, at du bruger metalredskaber. Det anbefales dog alligevel, at man bruger mildere redskaber, af fx træ og plast, for at give panden længst mulige levetid. 

Det gælder for både den traditionelle slip-let-pande og den nyere slags med keramisk belægning, at de kun må vaskes op med vand og sæbe og en opvaskebørste eller rengøringssvamp, ikke med stålsvamp. Panderne skal først vaskes op, når de er kølet af - koldt vand på en varm pande kan gøre panden ujævn.

Begge slags pander kan også godt overleve opvaskemaskinen, så længe håndtaget er i rustfri stål, ikke i fx træ. Længst mulige levetid får man dog, hvis man vasker panderne op i hånden.

Stegepande i støbejern

Denne type stegepande er en gammel klassiker. Som navnet antyder, er den lavet af støbejern, som er et tungt jernmateriale, der tager lang tid om at blive varmt. Men når varmen først har indfundet sig, skal du ikke regne med at den bliver kold foreløbig. Den giver en perfekt stegeskorpe, når der steges kød.

Støbejernspanden skal behandles en smule anderledes end andre pander. Den må nemlig ikke vaskes med sæbe eller svamp, da dette kan skade belægningen. Derfor er varmt vand vejen frem, når din støbejernspande skal rengøres. Inden brug skal den behandles med olie og kan med fordel varmes i ovnen. Husk, at et håndtag af støbejern også kan blive varmt.

Grillpande

Det specielle ved tilberedning på en grillpande er, at det kød eller de grøntsager, der grilles, får de karakteristiske riller, råvaren også ville få på en havegrill. På den måde kan du genskabe det lækre grill-udtryk på tallerkenen, når det ikke er grill-vejr.

Grillpanden bliver som oftest lavet i støbejern og skal således rengøres og behandles som beskrevet ovenfor. 

Find vores grillpander, der også tåler grill, her >>

Vores guide til den perfekte bøf

  1. Vælg den rigtige pande. Stegepander i støbejern eller en grillpande er gode, da du får en meget jævn varme og en god stegeskorpe. 
  2. Varm panden godt op, inden kødet lægges på. 
  3. Salt kødet med et godt salt inden stegning. 
  4. Fordel lidt fedtstof på panden, lad det blive varmt, og læg så bøffen på. Den skal brunes på begge sider ved høj varme i ca. 1 minut. 
  5. Skru ned for varmen, og steg videre et par minutter pr. side - alt efter tykkelse og hvordan du foretrækker din bøf. Hvis du vil være 100 % sikker på, at din bøf får den rette tilberedning, så brug et stegetermometer under stegningen. For en rød bøf skal kødets indre temperatur være 52-53 grader, for en rosa skal den være 55-56 grader, og vil du have den gennemstegt, skal termometeret vise ca. 60 grader.  
  6. Lad bøffen hvile utildækket i ca. 5 minutter, før du serverer.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>