Kokkekniv, 18 cm, Takefu Rengas
Varenummer: TK151122
.
DKK 1.499,00 / stk
DKK 1.199,20 ekskl. moms
  • Fri fragt* over 499.- inkl. moms
  • Returret 365 dage*
  • Hurtig levering fra eget lager
  • Køb online - byt nemt i butik
  • 100% sikker nethandel
  • Hjælp og support +45 33 24 11 22
  • Et lille stykke af himlen!

    Efterspørgslen på Rengas-serien er stor, og vi forstår så udmærket hvorfor!

    Skal du have et værktøj med en fantastisk balance og skarphed, så er det denne kniv, du skal erhverve dig. Kniven er udarbejdet af nogle af de absolut bedste materialer, du kan finde til udarbejdelse af knive, og der er tale om en håndlavet kniv, som sirligt bliver lavet af, hvad der må siges være ”erfarne hænder”.

    Kniven kan bruges til alle mulige former for arbejde. Den kan både være god til det daglige med at skære grøntsager og mindre kød. Men den kan ligeledes anvendes til mere gastronomisk udfoldelse, hvor detaljerne er helt afgørende.

    Vedligeholdelse

    Kniven har en hårdhed på ca. 62 HRC og har bedst af at blive brugt med omhu, dvs. ikke noget med at skære i ben, for det tåler den ikke.

    Den skal vaskes op i hånden hver gang den er taget i brug og tørres grundigt efterfølgende.

    Vi anbefaler, at man smører kniven ind i et tyndt lag olie, når den er blevet tørret. Vi anbefaler medicinsk, hvid olie. Find olie til kniven her >>

    Knivmageren bag håndværket

    Hver kniv i Rengas-serien bliver håndlavet af knivmageren Tsutomu Kajiwara, som er 3 generationssmedie, og som i knivverdenen betragtes som en af de allerbedste knivmagere indenfor Aogami-stål, som lige denne kniv er lavet af.

    Hver enkelt kniv bliver lavet på eget værksted, som ligger i Kochi-præfekturet på den japanske ø Shikoku.

    Tsutomu Kajiwaras håndværk er yderst eftertragtet, og er meget ofte udsolgt.

    Stålet og skæftet

    Aogami #2-stål (blue paper steel) ligger ikke langt fra Shirogami-stål, som man fx ofte finder hos et vores andre brands, Tojiro, men Aogami #2 har til forskel fra Shirogamistålet en smule tungsten og krom i sin sammensætning.

    Aogami #1 og #2 adskiller sig fra hinanden ved at #2 har en anelse mindre jernindhold og en endnu stærkere æg. Aogamistål er svært at arbejde med og at hærde. Derfor må mange blade kasseres undervejs, hvilket er en af årsagerne til, at Aogami-stål er et dyrt materiale.

    Skæfterne er opbygget af en egebolster, monteret på et oktagonsskæfte i rengastræ, måske bedre kendt som bornesisk rosentræ. Knivene er samlet på klassisk manér med små kiler mellem tange og skæfte, som låser dette fast.

    Værd at vide om din nye kniv

    Selv de mest velplejede knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

    Maskineopvask svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask altid dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

    Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

    Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

  • Brand Knifemakers
    Serie Rengas
    Type Kokkekniv
    Stregkode 5704837037356
    Anvendes til Kød, Grøntsager
    Bladlængde mm 180
    Egenskab Håndlavet
    Hårdhed HrC Ca. 62 HRC
    Skæfte Lavet af Rengas træ/Borneo rosentræ
    Stål type Aogami stål
Købt sammen med
Bestsellers i Knive og strygestål