Skær stegen for med de rigtige redskaber! Kødskiverne bliver flottest, når du bruger en kniv, der er lavet til formålet. Det ser også mere elegant ud, når du skærer stegen for foran dine gæster, hvis du har den rigtige kniv til opgaven. For at lykkes med en flot tranchering har du også brug for en god tranchergaffel, dvs. en stegegaffel, til at holde kødet på plads, mens du skærer det i skiver. Her får du kniven og gaflen samlet i et set fra Victorinox til en meget fornuftig pris.
Det skarpe knivblad af rustfrit stål gør kniven til et alsidigt redskab med en kvalitet, der ikke fås bedre til pengene. Vi anbefaler et keramisk strygestål til denne type kniv. Se vores strygestål her >>
Værd at vide om din nye kniv
Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>
Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.
Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.