VELKOMMEN TIL HIJA DE SANCHEZ

- En gruppe af taqueriaer i hjertet af København

Når du besøger Hija de Sanchez møder du en varm, afslappende og fantastisk stemning. Hija de Sanchez er mexicansk streetfood, når det er aller bedst – her får du serveret de lækreste frisklavede tacos. Der bruges kun det bedste kød, lokale kvalitetsråvarer og majs hentet helt fra Mexico til at lave masa til deres daglige friske tortillas. Alt selvfølgelig lavet helt fra bunden. I 2018 blev de kåret som Europas bedste streetfood og har du prøvet at smage det, er du ikke i tvivl om hvorfor.

 

 

H.W.LARSEN HAR VÆRET MED FRA ROSIO ÅBNEDE DEN FØRSTE RESTAURANT I KØDBYEN!

Rosio og H.W.Larsen går ”way back” – fra tiden på Noma, hvor Rosio også der gjorde sig bemærket og hvorefter vi har været på en fantastisk rejse sammen – alt sammen i København og altid med det bedste humør og masser af kærlighed til køkken, mad og samarbejde.

OM ROSIO SANCHEZ

Rosio Sanchez er født og opvokset i Chicago, og voksede op med mexicansk mad på grund af sine forældres mexicanske baggrund. Hun begyndte at lave mad professionelt som 19-årig, og har arbejdet med nogle af USAs mest respekterede kokke, herunder Wylie Dufresne på wd-50, inden hun flyttede til København for at bruge mere end fem år i testkøkkenet og som dessert-kok under René Redzepi på Restaurant Noma. I marts 2015 forlod Rosio Restaurant Noma for at genoprette forbindelsen til sine mexicanske rødder. Hun drømte om at transportere mexicanske retter til København, og begyndte at udvikle opskrifter med ingredienser både fra det centrale Mexico og fra små landmænd i Danmark. I juni 2015 åbnede hun den første ‘Hija de Sanchez’, et taqueria ved Torvehallerne. Siden er der kommet restauranter i Kødbyen, Nordhavn, Istedgade og Carlsbergbyen til.

“NO PROBLEMOS” ER YESET HUERTA OG ROSIO SANCHEZ VALGSPROG!

Den gode stemning og evnen til at samarbejde på helt fantastisk vis, er noget vi som leverandør sætter pris på. Vi er ikke bare glade for samarbejdet med disse fantastiske kvinder og deres suveræne personale; vi er stolte helt ind i sjælen

NU ER HIJA DE SANCHEZ INDVIET I CARLSBERGBYEN!

Kort efter den nye placering i Torvehallerne, er Hija de Sanchez nu også i Carlsbergbyen. Det betyder, at der
er endnu mere at komme efter på de kanter.

Vi har stillet Rosio og Yeset et par spørgsmål om samarbejdet:

 

HVORFOR VALGTE I H.W.LARSEN TIL JERES PROJEKTER?

De har været mangeårig partner med Hija de Sanchez siden åbningen i 2015. I 2016 med åbningen i Kødbyen, blev vi officielle naboer og i alle årene har vi samarbejdet med Bo og Thomas i alle åbningerne af tacobutikkerne.


HVORDAN VAR OPLEVELSEN AF AT ARBEJDE MED H.W.LARSEN?

Vi har haft det rigtig godt med at arbejde med alle fra H.W.Larsen. Personalet i butikken er altid meget søde og imødekommende, og samarbejdet med Thomas og Bo har været en fornøjelse og kørt som smurt. Vi værdsætter virkelig den støtte og det samarbejde, vi har modtaget og ser frem til eventuelle fremtidige muligheder for at arbejde sammen igen.


HVAD ER I MEST BEGEJSTRET FOR I DET NYE KØKKEN/RESTAURANT?

Vores seneste samarbejde var i Carlsberg Byen, og vi er spændt på at se rummet komme til live. Det er dejligt at se al den indsats, vi lægger i at vælge det rigtige udstyr, betale sig og blive brugt til sit fulde potentiale.


HVAD VAR I MEST GLADE FOR I PROCESSEN?

Vi synes, at kommunikationen er noget af det bedste. Man føler sig støttet og guidet gennem processen, og det hjælper at have en partner, der kan levere en bred vifte af produkter, det er altid rart.


HAR I NOGET FAVORIT GREJ/UDSTYR?

Jeg er altid meget spændt når vi får nyt grej, især da vi fik den elektriske Kebabmaskine, som vi bruger til vores Al Pastor tacos. Vores restaurant Sanchez er også en del af gruppen, og her er H.W.Larsen også en god partner. Her er et af vores yndlingsprodukter vores induktionsplade, som vi bruger hver dag.


HVORFOR ER I EN GLAD KUNDE HOS H.W.LARSEN?

Det er enkelt - det er folkene der virkelig gør forskellen. De går langt, for at få dig til at føle dig værdsat og yder en støtte, der rækker langt ud over de sædvanlige samarbejder.