Bog Plantebaseret fars
Du kender det nok alt for godt: Du ønsker at inkludere en kødfri dag om ugen, tilberede måltider til din vegetariske ven eller blot udforske en mere plantebaseret livsstil.
Men hvordan opnår du dette, uden at skulle opgive dine yndlingsretter som burgere, frikadeller og kødsovs? Hvad med den klassiske lasagne med masser af ost?
Er alt håb ude? Ingen grund til panik, for det grønne køkken er her for at hjælpe. Det plantebaserede køkken kan virke overvældende for mange, men det behøver det ikke at være.
Det kræver blot nysgerrighed, lidt tålmodighed og en kærlighed til madlavning.
Den gode nyhed er, at de velkendte klassikere, som du har nydt i mange år, alle kan tilberedes mindst lige så lækre og
indbydende, som du husker dem - blot uden det traditionelle kød.
""Bogen Plantebaseret fars"" præsenterer 36 opskrifter på veganske versioner af dine yndlingsretter, herunder bønneburgere,
quinoafrikadeller, valnøddebolognese og linselasagne. Bogen udforsker også veganske varianter af moderne fastfood,
såsom krydrede salattacos og veganske hotdogpølser.
Uanset om du er fan af hakkebøffer eller elsker taco-tirsdage, uanset om du er nybegynder eller en erfaren plantebaseret kok,
vil du helt sikkert finde opskrifter, der passer til din smag. Og det bedste af det hele: Det smager fantastisk!
Forfatter:
Sofie Bild har en baggrund inden for idéhistorie og er en konstant sulten madentusiast.
Hun er skaberen af madbloggen Knaehoejkarse.dk, hvor hun forener sin passion for plantebaseret mad,
lækre kulhydrater og komfortmad.
Sofie arbejder målrettet på at gøre sund og plantebaseret kost tilgængelig for alle.