Bageplade t. Cannelé 12 huller 40x30 cm
Skab den ultimative franske delikatesse derhjemme med denne cannelé-form, der har 12 huller. Denne non-stick-form er skabt til at fremstille
Bordeaux-specialiteten, cannelé'er, der er karakteriseret ved deres lækre luftige indre og perfekte karamellisering på ydersiden.
Du kan bruge formen til den klassiske opskrift på søde cannelé'er eller eksperimentere med en salt version som en appetizer.
Formen tåler ovnvarme op til 240°C og er behandlet med Le Creusets holdbare non-stick belægning, hvilket gør det nemt at slippe bagværket.
Oplev glæden ved at udpakke dit nye køkkengrej! (Husk at fjerne alle etiketter og al emballage).
Rengør dit Le Creuset-produkt ved at vaske det i varmt sæbevand, skylle det grundigt og tørre det helt.
For at opnå de bedste resultater, anbefales det at let smøre indersiden af formen før hver brug.
Madlavning
Tag vare på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer varme genstande.
Vi anbefaler, at du kun bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmebestandig plastik.
UNDGÅ at bruge knive eller metalredskaber, da dette kan forårsage mærker og ridser på produktets overflade.
Rengøring
Vent, indtil dit produkt er kølet af, før du går i gang med rengøringen.
Efter hver brug skal du vaske dit bageudstyr i hånden med varmt sæbevand.
Undlad at bruge rengøringsmidler med slibende egenskaber, meget skrappe eller stive rengøringssvampe eller
børster på nogen af overfladerne.
Sørg for at tørre det grundigt efter opvask og opbevar det et tørt sted.
Tåler fryseren