Æbleskive jern 50 x Ø 4 cm
Med den professionelle æbleskivemaskine kan du lave æbleskiver og servere dem på den måde du ønsker. Designet til at passe ind i en lille plads, er Krampouz's æbleskive-maskine en af de mest kompakte på markedet. Den kan tilberede 50 æbleskiver på én gang. Det tager mindre end et minut at adskille pladen for forbedret hygiejne, nem vedligeholdelse og øget pålidelighed.
Inden du begynder at bruge æbleskivepladen, skal det smøres (seasoning):
Dette trin er nødvendigt for nye plader på en professionel æbleskiveplade. Brug spiselig solsikkefrøolie, der ikke indeholder andre ingredienser. Smøringen udføres med en pensel og tager cirka 25 minutter, eksklusive forvarmning.
- Forvarm æbleskivepladen til 280 °C.
- Luk pladerne for at fremskynde forvarmningen.
- Når pladerne er varme, påfør et tyndt, jævnt lag vegetabilsk olie med en pensel.
- Luk pladerne og lad olien varme i 10 minutter.
- Påfør derefter endnu et lag olie og varm i yderligere 10 minutter.
- Sluk æbleskivepladen.
Krampouz støbejernsplader kræver smøring inden første brug af det professionelle elektriske æbleskivepande.
Hvordan udfører du regelmæssig rengøring af æbleskive?
- Med pladerne lukket, forvarm æbleskivepladen til sin maksimale temperatur.
- Opvarm i et par minutter ved maksimal temperatur.
- Sluk æbleskivepladen.
- Mens pladerne stadig er varme, brug en stålbørste til at fjerne eventuelle sukker- eller fedtrester.
Hvis du stripper pladen, så fortsæt med at gnide, indtil støbejernet bliver synligt.
Hvordan fjerner du smøring fra æbleskivepladen ved hjælp af pyrolyse?
- Når æbleskivepladen er koldt, skru støbejernspladen af.
- Fjern pladerne til rengøring.
- Placer en plade i ovnen og vælg Pyrolyse-programmet.
- Når Pyrolyse-programmet er færdigt, lad pladen køle af, og brug derefter en stålbørste til at løfte eventuelle rester.
- Begynd forfra med seasoningprocessen, inden du bruger æbleskivepladen igen.