Alle professionelle køkkener og restauranter har en stort antal tænger i rustfrit stål. Tængerne bruges til alt fra at blande pastaretter sammen, tage mad op af varme fade og pander til at løfte låg af og til at servere mad med. Det er en både nem og sikker måde at håndtere varm mad og varme gryder, fade og pander på. Der er også mange andre, der har opdaget, hvor praktiske madtængerne er og bruger dem i madlavningen hjemme i det private køkken.
Generelt set kan du bruge de fleste madtænger til at vende mad på panden eller grillen. Ved flere af vores produkter ligger den primære funktion i navnet. Navnene på de fleste af tængerne skal dog kun betragtes som vejledende, for du kan sagtens bruge pølsetangen til meget andet end pølser.
En tang med bølget kant giver et rigtig godt greb om låget, fadet eller tunge og ikke så sarte ingredienser, fx rodfrugter og kød, mens en tang med lige kant er meget velegnet til at tage fat om alle ingredienser, der ikke kræver et lige så fast greb, fx pølser, frugt og mange grøntsager. Brede multitænger og universaltænger, er særlig gode til kød, fx når du griller. En pølsetang er mindre og har en let bukket spids, som giver et godt greb. En salathånd kan tage store håndfulde af fx salat med én hånd.
Det kan være særlig svært at få greb om isterninger, og derfor er en istang et virkelig brugbart redskab at have i sit køkken. Istangen er særlig udformet til at få fat om de glatte terninger, så du nemt og elegant kan servere kølige drikkevarer i glas og kander.
En madtang med et kort håndtag fungerer godt til fx salater og pasta, mens en med et langt håndtag er rigtig god, når du vil have mere afstand mellem hånden og ovnen, det kogende vand eller grillen.
Det kan også være, at du vil have gavn af en pincet i din madlavning? Pincetter har mange anvendelsesmuligheder, fra at vende en bøf i stegepanden og vende pasta rundt i kogevandet til at tage krydderier op af gryden og pille blancherede tomater. Pincetten er også det perfekte redskab, når du skal lægge sidste hånd på en ret eller dessert med mindre og sarte dekorationer som fx blomster og bær.
Der er store fordele ved redskaber i rustfrit stål. Stålet trækker for det første hverken farve, smag eller lugt til sig. Desuden er det et holdbart materiale, der er nemt at rengøre. Den lange holdbarhed gør også rustfrit stål til et miljøvenligt materiale - der også er 100 % genbrugbart.
Hvis du ved, at du skal bruge din tang, så den kommer i direkte berøring med non-stick-belægning på fx dine stegepander, skal du dog enten være forsigtig eller vælge en madtang af træ eller et syntetisk materiale, der ikke skader belægningen.
Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.
Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.
Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.
Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>