Hvidløgspressere
Måden, du håndterer hvidløg på, har betydning for smagen, du opnår. Hvidløgspressere er til dig, der vil have en kraftig og skarp smag af hvidløg - og så klarer en presser jobbet for dig hurtigt og effektivt. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Hvidløgspresser plast sort
12005
 
DKK 84,00 / stk inkl. moms
DKK 67,20 ekskl. moms
Presser All-round Extracta
15000
 
DKK 229,00 / stk inkl. moms
DKK 183,20 ekskl. moms
Hvidløgspresser / Snitter Lacor 20 cm
60387
 
DKK 329,00 / stk inkl. moms
DKK 263,20 ekskl. moms
Hvidløgspresser i aluminium
LB1587170
 
DKK 119,00 / stk inkl. moms
DKK 95,20 ekskl. moms
Hvidløgsrivejern Microplane
LARSEN PRIS
48914
 
DKK 219,00 / stk inkl. moms
DKK 175,20 ekskl. moms
Hvidløgspresser RF 2-i-1 fint og terning
Nyhed
60277
 
DKK 263,75 /  inkl. moms
DKK 211,00 ekskl. moms
Hvidløgspresser 3x5 cm Lacor Luxe
Nyhed
62685
 
DKK 285,00 /  inkl. moms
DKK 228,00 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Hvidløgspresseren - et effektivt redskab til en genial spise

Hvidløg er en af verdens mest brugte smagsgivere og indgår i dag i de fleste af verdens madkulturer. I Danmark fik hvidløget sit store gennembrud i 80'erne, men i mange andre lande har hvidløget været brugt i maden i tusinder af år - der var sågar hvidløg i Tutankhamons grav fra 1358 f.kr!

Presset hvidløg giver en kraftigere smag

Skal du bruge frisk hvidløg, så bryder du det ønskede antal fed af løget, piller skrællen af og skærer enderne af. Derefter kan du enten hakke, snitte, mose eller presse dem. Måden, du håndterer hvidløget på, har betydning for, hvordan den kommer til at smage i maden. Hakket hvidløg giver en mildere smag, mens hvidløg, der presses med en hvidløgspresser, giver en kraftigere og skarpere smag af hvidløg.

Hvidløgspresserne på denne side klarer hurtigt og effektivt jobbet for dig, hvilket ofte er at foretrække, når du laver mad til mange mennesker.

Det er klogt at elske hvidløg

Hvidløg giver smag til mange forskellige slags retter, fra pastasaucer til tzatziki og ratatouille, bare for at nævne et fåtal. Hvor meget hvidløg der skal i en ret, er et spørgsmål om smag og behag. Hvis man elsker hvidløg, er det ofte en god idé at bruge den dobbelte mængde af det, der står i en opskrift. Og det er klogt at elske og spise meget hvidløg, da det er godt for helbredet på et væld af forskellige måder.

Både hjertet, maven, huden og ikke mindst immunforsvaret har rigtig godt af hvidløg, der er en naturlig bakteriedræber. Hvidløg i tilberedt form forebygger desuden blodpropper. Det er en god idé at spise både rå og tilberedt hvidløg for at få alle fordelene af det elskede (og hadede) hvide løg.

Hvad med den frygtede hvidløgsånde?

Hvis man vil mindske risikoen for den berygtede hvidløgsånde, så skal man sjovt nok prøve at spise noget mere hvidløg! Når kroppen får lov til at vænne sig til det emne, der ligger bag den karakteristiske lugt, så mindsker den faktisk i styrke. Man kan også prøve at drikke et glas mælk og spise lidt flere grønne grøntsager og krydderier, når man spiser hvidløg, der alt sammen siges at dulme duften.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>