H.U.G BAGERI

Velkommen til en økologisk og glutenfri himmel!

Starten var hektisk og forsøgene mange, for glutenfrit brød hæver og ”opfører” sig anderledes. Så der skal tænkes andre bagemetoder, forsøges nye ingredienser og bages igen og igen. Indtil resultatet er perfekt. Og med loppefrøskaller og andre ingredienser uden gluten bages der nu et hav af forskellige brød og kager, som efter vores mening er ligeså godt og ofte meget bedre end de traditionelle brødtyper. I 2020 flyttede Mette Marie til Øster Farimagsgade og overtog et ældre bageri der. Siden er både hendes mand, Philippe Lefebvre, og hendes bror Mikkel Sarbo kommet med i ejerkredsen. Og dette var blandt andet starten på det gode samarbejde, som vi hos H.W.Larsen har fået med Mette og hendes team.

Og lad os bare sige, at med de nye ovne er resultaterne ikke mindre end revolutioneret, for tidligere var det ikke ”helt bæredygtigt”, så dieselovnen er skåret op og sendt til genbrug og i stedet er 2 af verdens bedste ovne nu placeret på adressen. De nye Tagliavini ovne har gjort hæve- og bage-processen bedre og ifølge Mette Marie er resultatet af bagværket ”væsentligt forbedret”.

Vi synes du skal lægge vejen forbi Øster Farimagsgade 20 – om ikke andet så bare for at nyde en af Københavns bedste croissanter. Helt Uden Gluten – men med masser af kærlighed og varme.

FAMILIE OG INVESTOR

Mette Marie og Mikkel har før drevet Tante T sammen, nu er de sammen igen – og det med Mette Maries mand, Philippe sammen i ejerkredsen. Og mon ikke det er med til at sikre, at croissanterne er ”franske nok”.

NEDRIVNING OG GENBRUG

Den store, diesel fyrede ovn fra 1992 er skåret op og sendt til genbrug. Alene kuglerne til varmefordeling vejede over 400 kg. Men for at kunne ændre layoutet i bageriet og føre nye strøm ind i huset og rundt i bageriet og i butikken, har alt været taget ud igennem vinduet og kørt på H.W.Larsens lager til opbevaring.

NYE OVNE, NYT LAYOUT OG NYE TILTAG.

Gangen i bageriet er ændret, ting er flyttet rundt, røremaskiner er flyttet, gamle lægter er skåret ud af væggen og 2 spritnye ovne er kommet ind i bageriet. De nye ovne er både mere økonomiske og så er resultatet fantastisk.

OPTIMERING AF PLADS OG KAPACITET

Når pladsen er trang skal der optimeres, derfor er der også skiftet bakke størrelse og den helt nye køledisk med 4 låger er i Energiklasse A, som en af de få i verden og så kan den endda udlæse data via en APP til egenkontrollen.

 

BRØD OG KAGER UDEN GLUTEN

Alt hvad du finder hos H.U.G er økologisk og glutenfrit. Og i alt hvad der laves i bageriet tilstræbes det, at det er både bæredygtigt og velsmagende.

DE NYE OVNE KOM IND AD VINDUET!

Da det nye bageri skulle have sin nye herdovn kom denne ind i 5 dele. Alt sammen gennem vinduet. Til sammen vejer de 5 dele 1600 kg og hver sektion har egen strøm og vandtilførsel. Flyttearbejdet har i alt taget 3 dage og det tog kun 10 dage at få alt ud, skifte klinker på vægge, lave ny strøm og slibe og male gulvet samt male lofter og vægge og sætte nyt lys op. Alt sammen kun gjort muligt fordi vores håndværkerteams er ultra professionelle og yderst fleksible.

 

Vi hjælper med idéer til dit nye køkken, cafe eller bageri. Vi har alt udstyr lige fra tyller til stikvogne.